Op 15 juni jl. ontving ik de FRITS Award, de prijs voor de Topvrouw uit de regio Eindhoven. Aldus de jury ben ik een “ondernemer met een groot hart. Doorzetter, eigenwijs en gepassioneerd. Vertaalt wetenschap naar begrijpelijke taal.”

In 2014 ontving ik al de Vriendschapspenning van de Stad Eindhoven en de Zilveren Tulp (namens de Eindhovense Persclub). Bij de uitreiking van de Vriendschapspenning vertelde Burgemeester Van Gijzel dat ik door mijn vernieuwende ideeën en enthousiaste inzet een inspiratie ben voor andere ondernemers in de regio Eindhoven en daarbuiten. Aldus het college B&W ben ik een “betrokken, eigenzinnige en markante Eindhovense onderneemster. Een gepassioneerd ambassadeur voor onze stad”….

Ik voel me vereerd en dankbaar voor deze fantastische erkenningen en ik ben de eerste ondernemer die de penning en de prijs voor Topvrouw in ontvangst mag nemen. Dit bevestigt voor mij maar weer dat je als individu ver kunt komen!

Share This